09
jan

Keurmerk voor Preuverie De Toren

Wie Preuverie De Toren in Echt kent zal niet opkijken dat dit bedrijf het ´Goed Gefrituurd Keurmerk´heeft gekregen. Met gepaste beroepstrots nam Wouter Wolters het keurmerk onlangs in ontvangst.

IMG_9603 (1)Dit keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), die bij de oprichting in 2012 de introductie hiervan al had aangekondigd. Sinds dit voorjaar verschijnt het Goed Gefrituurd Keurmerk aan steeds meer gevels van professioneel friturend Nederland.

Centraal in de doelstellingen en taken van vakvereniging ProFri – waar Wouter Wolters lid van is – staat het verbeteren van het imago van professioneel friturend Nederland; dit door het uitdragen van de kernkwaliteiten deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, productkennis, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Bij Preuverie De Toren komen al deze kwaliteiten samen, op basis waarvan het keurmerk is verstrekt.

Op de website van het Nederlands Frituurcentrum – de organisatie die de opdracht heeft gekregen uitvoering te geven aan dit keurmerk – en op de consumentenwebsite Goedgefrituurd.nl staat geheel transparant alle informatie en het stappenplan hoe Preuverie De Toren samen met andere professionele frituurbedrijven voor het keurmerk in aanmerking zijn gekomen. Consumenten kunnen via deze website hun mening geven over de bedrijven die door hen bezocht zijn. Deze consumentenreacties tellen mee bij het verkrijgen én behouden van dit keurmerk.

Voor vragen over het Goed Gefrituurd Keurmerk kunt u contact opnemen met Frans van Rooij, initiatiefnemer van vakvereniging ProFri en het Nederlands Frituurcentrum. Bereikbaar via het telefoonnummer: 040-7200900 of 06-53977544