Preuverie de Toren in het hart van Pey – Echt

Preuverie top 100

Al jaren lang staan wij garant voor kwaliteit en gemak tegen betaalbare prijzen. Dit is al jaren bekroond met een hoge notering in de cafetaria top 100. In 2011 zijn wij  zelfs uitgeroepen tot “de beste cafetaria van Nederland”!

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan friet, snacks, menu’s, broodjes, lunchgerechten, ijs en dranken. Voor ieder wat wils. Daarnaast werken wij elke dag aan verrassende en bijzonder lekkere nieuwe producten. Natuurlijk erg betaalbaar zoals u van Preuverie de Toren mag verwachten. Proef de kwaliteit van lunch en diner in ons sfeervol zitgedeelte of gezellig tuinterras.

 

Preuverie over ons

Vakmanschap

Bij ons staat vakmanschap hoog in het vaandel. Niet alleen vakmanschap in de ambachtelijke sfeer, maar ook in de zin van het woord: “Hoe kunnen wij onze klanten tevreden stellen”. Want een tevreden klant krijg je niet, die moet je verdienen!

Preuverie de Toren beschikt over een zitgedeelte waar gezellig eten drinken in huiselijke sfeer het motto is. Daarnaast is er een afhaalgedeelte waar diverse vers belegde broodjes, frites, snacks, ijs en milkshakes te verkrijgen zijn. Een cafetaria dat al een aantal jaren hoog in de cafetaria top 100 staat.

Met culinaire groet,

Team Preuverie de Toren

Preuverie samen genieten         Preuverie afhaalgedeelte           Preuverie zitgedeelte